31 TL'lik Company Of Heroes 2 Bedava Oldu!


Bedava olan oyunları siz oyuncular ile hızlıca buluşturmaya devam ediyoruz. Bedava oyun dağıtması ile çok sevilen Humble Bundle, bu sefer de bizleri Company Of Heroes 2'yi bedava dağıtarak mutlu ediyor.

Company of Heroes 2, Relic Entertainment tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows platformu için Sega tarafından yayınlanan bir gerçek zamanlı strateji video oyunudur. 2006 yılında yapılmış olan Company of Heroes oyununun devamıdır. İlk oyundaki gibi ikinci oyundada II. Dünya Savaşının Rusya tarafında geçmektedir. Oyunda kızıl orduyu kontrolümüz altında Battle of Berlin ve Operation Barbarossa savaşlarını gerçekleştirilmekte. Oyun grafik motoru olarak Essence Engine geliştirilen 3. versiyonu kullanılmıştır.

Her zaman olduğu gibi Humble Bundle hesabınız ile giriş yaparak aşağıda bulabileceğiniz linkten oyunu sepetinize ekleyin ve e-mail hesabınıza gelen adrese giderek oyunun bedava Steam key'ini alabilirsiniz.


Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.