Bu Haftasonu Ne Oynayalım? #9


Bir haftalık atlamanın ardından Bu Haftasonu Ne Oynayalım? sizler ile buluşuyor. Bu hafta sizler için The Long Dark adlı hayatta kalma oyununu seçtik. Pinti Panda sayesinde sevdiğimiz Long Dark, Hinterland Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan FPS bir hayatta kalma video oyunudur.

Oyunun hikayesinde karakterimiz, küresel bir felaketin ardından uçağı Kanada'ya düşmüş bir pilottur. Ve pilotumuz Kanada'nın zorlu doğa şartlarında açlık ve soğuktan korunmaya çalışırken kendi yolunda gitmeye devam edecek.


Bana göre oyunun en güzel anı efsanevi manzaraları. Hem hayatta kalma oyunu hem de sanatsal açıdan zengin bir oyun arıyorsanız The Long Dark'a bir göz atsanız sizin için fena olmaz. Oyun, şu anda bilgisayar, Xbox One ve Playstation 4 platformları için mevcut durumda.


Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.