CS:GO'ya PUBG Modu Geliyor


Sizlerin de bildiği gibi Battle Royal oyun modu uzun süredir popüler. PUBG, Fortnite ve H1Z1 gibi oyunlar, oyuncuların büyük beğenisi aldı ve diğer oyunların birçoğu artık bu tür hakkındaki kendi yorumlarını içermekte. Şimdi ise Counter-Strike: Global Offensive'de bu yola girecekmiş gibi görünüyor.

Bu bilgi CS:GO'nun Mayıs 2016'ya kadar olan yamalarını inceleyen Valve News Network'den geliyor. Tyler McVicker, oyunun güncellemelerinin her biri için henüz oyuna girmeyen bir dizi özellik olduğunu düşünüyor.

Yumruklar ile dövüş, adrenalin ilaçları, sonar titreşimleri ve MK2 bombaları gibi Battle Royal türüne uygun olarak bulunan bir takım özellikler de var. Sizler için VNN'in ilgili videosunu aşağıya bırakıyorum. Sizce CS:GO'ya PUBG(Battle Royal) modu gelirse neler olur?


Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.