Enes Batur'un Filminden İlk Fragman Geldi!


Enes Batur, geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödüllerinde aldığı En iyi Youtuber/Instagrammer ödülü ile yeniden gündeme oturmuştu. Şimdi ise karşımıza yeni projesi olan Enes Batur: Hayal mi? Gerçek mi? 'nin kısa bir fragmanı ile hayranları ile buluştu. Oyuncu kadrosunda Ceyda  Düvenci ve Bekir Aksoy gibi profesyonel isimlerin bulunduğu filmde tanınan diğer Youtuber'lar da bulunuyor. Filmin konusu şöyle:

Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. Okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes Batur'un artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes Batur, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

Fazla uzatmadan Enes Batur: Hayal mi? Gerçek mi? filminin fragmanına göz atalım:


Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

2 yorum:

  1. Bu adama prim verenlere yazık. Bütün Enes Batur takipçilerini toplayıp krematoryumlarda yakmak lazım. Her dandik film gibi bu da gişede tutacaktır bundan eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyici kitlesi geliştiği zaman, filmlerin kalitesi de düzeleceğine inanıyorum. Bu Enes Batur veya başka biri olabilir. Ama kitlenin gelişmesi gerçekten gerekiyor. Yorumun için teşekkürler!

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.