31 TL'lik Layers Of Fear Bedava!


Canım Humble Bundle, yine bizlere bedava oyun veriyor! Bu sefer bizleri korkudan altımızı dolduracak seviyeye getirmeye çalışıyor. Öncelikle Humble Bundle'a yeniden teşekkür ediyorum ve bu sefer bedava olan oyunumuza geçiyoruz.

Layers Of Fear, Bloober Team tarafından geliştirilip yayımlanan ve 16 Şubat 2016 tarihinde çıkış yapmış, psikolojik korku türünde bir video oyunudur. Layers of Fear'da oyuncu, akıl sağlığını kaybetmiş ve şaheserini tamamlamaya çalışan bir ressam olarak oynamaktadır. Oyuncu, Viktorya dönemi bir malikanede ilerledikçe, ressam hakkındaki gizli gerçekler bir bir açığa çıkacaktır. Oyun birinci şahış gözüyle oynanmaktadır ve genel olarak hikâye ağırlıklı olup; ipuçları keşfetmeye dayalıdır ve bolca bulmaca ögeleri içermektedir. Oyun ilerledikçe korku ve gerilim dozu sürekli olarak artmaktadır.

Oyunu alabilmek için her zaman olduğu gibi Humble Bundle hesabınız ile giriş yapıp, bedava olan oyunu sepetinize ekliyorsunuz. Daha sonra e posta adresinizi gelen bağlantıdan bedava olarak Layers Of Fear'ı ve Soundtrack'ini alıp Steam üzerinde etkinleştiriyorsunuz. İşte oyunun Humble Bundle adresi:


Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.