PUBG'nin Xbox One İçin Kontrolleri Ortaya Çıktı


PC platformunda birkaç aylık erken erişim testinden sonra PlayerUnknown Battlegrounds sonunda bu hafta Xbox One'a gelecek. Temel kontroller, daha önce herhangi bir tür birinci veya üçüncü şahıs oyunu oynadıysanız, yeterince basit. Yine de, birkaç düğmenin giriş eksikliğini telafi etmek için birden fazla kullanımı var; örneğin X hem etkileşimde bulunmak için hem de silahınızın şarjörünü yeniden doldurmak için kullanılıyor.

En ilginç setuplardan biri de oyunun envanter yönetimi içindir. Bilgisayarda, bir sürü oyun envanterinize hızlıca tıklayıp öğelerinizi sürükleyerek atmanıza olanak sağlıyor. Şimdi ise, envanterde dolaşmak için D-pad ve Bumperları kullanmanız gerekecek; X öğeleri almak için, Y ise onları bırakmak için kullanılmış.


Kontrol şeması, oyunu bir klavye ve fare için inşa edildiği göz önüne alındığında elde edebileceği kadar iyi görünüyor. Alışmak biraz zaman alabilir, ancak kontrolleri kötüleyecek kadar da zor değil. PUBG Xbox One platformu için 12 Aralıkta yani yarın piyasaya çıkıyor.


Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.