Türkiye'ye Özel CS:GO Ligi Geliyor!


Ülkemizi ve bizleri yurtdışındaki profesyonel arenalarda başarı ile temsil eden Space Soldiers, şimdi yeni bir proje ile karşımızda. Türkiye Pro Lig adı verilen bu projenin amacı, oyuncuların kendi seviyelerindeki oyuncular ile, toxic oyuncuların ve hilecilerin bulunmadığı bir profesyonel alan oluşturmak.

Projenin detaylarında, toplam 4 ayrı lig yer alıyor. Kendi seviyenize göre başladığınız liglerde kendinizi geliştirerek bir  üst lige terfi ediyorsunuz. Böylece 2. lige kadar çıktığınızda en üst lig olan Türkiye Pro Lig'e davet alabilme ve Türkiye'nin en iyi CS:GO oyuncuları ile birlikte aynırekabetçi ortama dahil olma şansını yakalıyorsunuz. Ayrıca belirtilene göre her ay ilk 3 kişi FPL elemelerine girme şansına sahip olacak.

Ödül olarak ise bu projenin en iyi 2 ligine bir miktar ödül belirlenerek rekabet ortamı daha da arttırılmış. Türkiye Pro Lig'in ödül havuzu 6250 TL iken Türkiye Pro Lig 2'nin ödül havuzu ise 1250 TL olarak belirlenmiş.

Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.