Operasyon: PARS Sistem Gereksinimleri


Para harcayarak ekipmanlarını yükseltemeyeceğin, sadece oyunculuğun önemli olduğu, görüşleriniz doğrultusunda sürekli geliştirilmeye devam edilecek bir MMOFPS’mi arıyorsun ? O zaman Operasyon:Pars tam sana göre! Metin2 ve A.V.A projelerinde çalışan yazılımcılar tarafından Kore’de geliştirilen Operasyon:Pars tüm Dünya’da ilk olarak ücretsiz olarak Türkiye’de yayında. Şimdi ise Operasyon: PARS Sistem Gereksinimlerine geçelim.

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Window XP/ Window 7
İşlemci: Pentium 4 2.0 GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Geforce 6600+
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: Direct X uyumu ses kartı

Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

3 yorum:

  1. abi şu sistem gereksinimleri kaldırırmı 3,4 ghz bellek 4 gb amd phenom x4 965 processor ekran kartı 1798 mb operasyon pars kaldırırmı

    YanıtlaSil
  2. abi şu sistem gereksinimleri kaldırırmı 3,4 ghz bellek 4 gb amd phenom x4 965 processor ekran kartı 1798 mb operasyon pars kaldırırmı

    YanıtlaSil
  3. endüşük sistem gereksiniminde bile çalışır deniyor orta sistem gereksiniminde bile çalışmıyor ekran kararıyor sistem gereksinimlerini düşürürseniz paylaşım ve olumlu yorum larımı yaparım şuan için sınıfta kaldı bana göre oyun..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.