PUBG'ye ölüm maçı modu yeni etkinlik ile geliyor


Son zamanlarda sık sık gelen etkinlikler ile PUBG oynayan oyuncular neredeyse normal oyunların sistemini unuttu. Şimdi ise diğer Birinci Şahıs Atış oyunlarından oldukça aşina olduğumuz takım ölüm maçı(Team Deathmatch) yeni etkinlik ile popüler oyun Playerunknown's Battlegrounds'a geliyor.

"Çöl Şövalyeleri"(Desert Knights) adı verilen mod, 10 adet 5 kişiden oluşan takımdan meydana geliyor, yani oyunda toplam 50 kişi yer alacak. Oyuncular her öldükten sonra, uçakta yeniden doğacaklar. 200 puana ulaşan ilk takım maçı kazanarak çorba parasını çıkartacak.

PUBG'nin yeni oyun modunda oyuncular üst düzey loot'lar ile doğacak

Bu modu daha da farklı kılmak için, her oyuncu normalde air droplarda bulunan üst düzey lootlar ile doğacak. Böylece rekabet ortamı daha da kızışacak. Oyuncular bir AWM, M24, Mk14, M249, Groza ya da AUG ile doğacak. Ayrıca herkes seviye 3 yelek, kask ve iki el bombası ile donatılacak.

Uçak adanın hava sahasına girdikten hemen sonra, güvenli bölge harita üzerinde görünecektir. Bölge küçük olacak, ancak War olarak adlandırılan benzer etkinlik modunun önceki yinelemesinden biraz daha büyük olacaktır.

Güvenli bölge çemberi, oyun süresince asla hareket etmeyecek veya küçülmeyecekt, bu nedenle oyuncular uçak havadayken oyunun tamamı boyunca savaşın tam olarak nerede olacağını bilerek devam edecek. Yeniden doğuş uçakları her 40 saniyede bir uçacak.

Bu haftasonu boyunca etkin kalacak oyun modu eğlenceli olacak gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.