Solvent Baskıda Yeni Dönem Yeni Avantaj: Mimaki SWJ-320EA


Türk endüstriyel reklamcılık sektöründe solvent işler halen önemini koruyor. Mimaki geliştirdiği ve Sign İstanbul 2018’de lansmanını yapacağı SWJ-320EA süper geniş solvent baskı makinesi ile kullanıcılarına kalite, hız ve güvenilirliği en uygun fiyatla sunuyor.

Mimaki Eurasia, endüstriyel reklam, dijital baskı ve tekstil baskı endüstrilerinin buluşma noktası Sign İstanbul 2018 fuarında birçok yeni ürünün lansmanını gerçekleştirecek. Sürekli değişen ve gelişen pazarlardaki kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt vermek için, Mimaki SWJ-320EA süper geniş solvent baskı makinesi fuarda ziyaretçilerle buluşacak. 20-23 Eylül tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek fuarda ziyaretçilerin odak noktasına dönüşecek olan Mimaki Eurasia, Salon 12 Stant E-20’de baskı profesyonellerine birçok avantajı birlikte sunacak.

Pazarın değişen hız ve kalite beklentilerine yanıt vermek için geliştirilen SWJ-320EA, birinci sınıf Mimaki hızı, kalitesi ve güvenilirliği ile nefes kesecek. 3,200mm baskı genişliğinde, saatte 137m2’lik baskı hızına ulaşan makine, kullanıcılarının taleplerini karşılayacak farklı baskı modlarına ve hızlarına da sahip.

Mimaki’nin bu üstün teknolojileri kullanıcılara en uygun fiyatla birlikte geliyor. Yeni geliştirmeler sayesinde süper geniş format solvent baskısında hız ve verimlilik artarken, işletme maliyetleri düşüyor. Başta tabela ve grafik üreticileri olmak üzere bütün kullanıcılar pürüzsüz, parlak ve canlı renklerle, iç ve dış mekanda yeni uygulamaları gerçekleştirebiliyor. PVC film, afiş malzemeleri, arkadan ışıklandırmalı pano (backlit), (blueback) kağıt ve solvent baskıda kullanılan diğer medya çeşitleri ile, SWJ-320EA’da iç mekan ve dış mekan tabela, fuar ve sergi grafikleri, yer ve vitrin grafikleri, PoS ürünleri ve daha fazlasını üretebilirsiniz.

Baskı kalitesi boya damlacıklarından başlıyor

Solvent baskıda kaliteyi öncelikle ele alan SWJ-320EA, bunun için Mimaki’nin çekirdek teknolojilerine güveniyor. Mimaki Değişken Nokta Teknolojisi ve özel geliştirilmiş Dalga Formu Kontrol Ünitesi ile, baskı malzemesinin türü ne olursa olsun yüksek baskı kalitesi elde ediliyor. Bu teknolojiler sayesinde boya damlacıkları neredeyse kusursuz yuvarlak noktalar halinde düz bir hat boyuncu püskürtülüyor ve böylece net ve keskin karakterler, çizgiler ve kenarlar elde ediliyor.

Malzeme Algılama Sensörü ile donatılan SWJ-320EA’de baskı kafasının hasar görme riski en aza indirilmiştir. Ayrıca, Mimaki’nin Nozül Kurtarma Sistemi (NRS) tıkalı nozülleri sorunsuz nozüllerle değiştirerek, kesintisiz bir baskıyı mümkün kılıyor. Bu ise, üretim kaybı ve baskı kalitesinde azalma olmadan, baskının kesintisiz devam etmesi anlamına geliyor.

Çift rulo baskıda verimliliği arttırıyor

Süper geniş formattaki SWJ-320EA, eş zamanlı baskı yapabilmek için iki adet malzeme rulosu ile donatıldı. Çift rulo desteği ile farklı baskı işleri ya da aynı baskı işi iki ayrı ruloda basılabiliyor. Hatta, maksimum esneklik için farklı genişlikte iki rulo bile kullanılabiliyor. Klasik rulo donanımının dışına çıkan bu gelişmiş özellik, işletme verimliliğinde oldukça etkili olacak.


Kolay kullanım ve kontrol rahatlığı

Mimaki’nin yenilikçi baskı teknolojilerinde standart hale gelen eşsiz MAPS4 sistemi (Mimaki Gelişmiş Pass Kontrolü) SWJ-320EA’da da yer alıyor. Bu sistem sayesinde geçişler gradyan benzeri tonlamada basılıyor ve boya damlacıkları geçişler arasına dengeli dağıtır. Böylece banding (bant izi), dengesiz boya kuruması ve çift yönlü şeritlerin oluşması engellenir. MAPS4 ayrıca optimum hız ve kalite için parametre kullanabilme özelliklerine de sahip bulunuyor.

Mimaki’nin süper geniş format SWJ-320EA baskı makinesi, Mimaki’nin yetkili bayii Procolor’ın Salon 12’deki B40 numaralı standında çalışır halde görülebilecek. Bu ve diğer bütün çözümleri yakından görmek, bilgi almak, numune baskıları incelemek için Mimaki Eurasia ise Salon 12 Stant E-20’de ziyaretçilerini ağırlayacak.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.