ASELSAN, yepyeni bir sivil alana giriş yapıyor: Finansal Teknolojiler

ASELSAN, yepyeni bir sivil alana giriş yapıyor: Finansal Teknolojiler

Başta savunma elektroniği olmak üzere, güvenlikten ulaştırmaya, sağlıktan enerjiye savunma dışında da pek çok alanda son yıllarda dikkat çekici bir performans sergileyen ASELSAN finansal teknolojiler alanına girerek faaliyet alanlarına bir yenisini ekliyor. Finansal teknolojiler alanına giriş, ASELSAN’ın hem önümüzdeki dönemde alacağı siparişlere hem de müşteri portföyüne çeşitlilik olarak yansıyacak.

ASELSAN’ın finansal teknolojiler alanındaki projeleri pek çok farklı alt başlığa ve buna uygun olarak gerek kamuda gerek özel sektörde müşteri çeşitlendirmesine odaklanacak. Yeni nesil bankacılık teknolojilerinden ödeme kaydedici cihazlara kadar muhtelif başlıklar içeren bu arenada artık ASELSAN ismi de yer alacak.

ASELSAN’ın sahip olduğu teknolojik birikim, kuruluş misyonuyla uyumlu olarak ve kamu yararını en üst seviyede gözeterek finansal teknolojiler alanında paylaşıma açılıyor. Türkiye’nin Ar-Ge ve inovasyon liderlerinden biri olan ASELSAN, tasarımdan üretime, satıştan satış sonrası desteğe mühendisliğin her aşamasındaki tecrübesini finans sektörüyle paylaşacak. Bu paylaşım sırasında sadece savunma alanındaki teknolojik gücüne odaklanmak yerine her zaman olduğu gibi yerlileştirme ve millileştirme önceliğini koruyarak finansal teknolojiler alanındaki yerel tedarikçi ekosisteminin gelişmesine de katkı sağlayacak.

Basın Bülteni

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.