PUBG, Erken Erişimden Çıkıyor!


Yılın en popüler oyunu PUBG, sonunda erken erişimden çıkarak tam sürümüne veya şirketin kullandığı adı ile 1.0 sürümü ile geliyor. Yarın gün içinde tam sürüme geçmeden önce oyun, 5 saat sürmesi planlanan bir bakıma girecek. PUBG 1.0 sürümü için yama notları, geliştiriciye göre "yakında" paylaşılacak.


PUBG 1.0 güncellemesi bilgisayar platformunda canlı olarak yayınlandığında, Bluehole Inc. oyunun test sunucularını kapatacak. Ancak PC'deki PUBG tam sürüme geçmek için hazır olurken Xbox One'daki PUBG, Microsoft'un Oyun Önizleme programında kalacak. Bunun yegane sebebi Xbox One sürümünün geçtiğimiz bir hafta içerisinde çıkmış olmasıdır. Konsol sürümü için güncellemeler  ve geliştirmeler devam etmekte fakat tam sürüme geçişi hakkında detaylı bir bilgi şu anda mevcut değil.

Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.