Son PUBG Güncellemesi İle AWM, Kar98k Ve M24'te Değişiklik Yapıldı


PlayerUnknown's Battlegrounds'un test sunucusuna önemli bir yama geldi ve yeni çöl haritası Miramar'dan çok daha fazlasını içeriyor. Yama notaları çok uzun. Ancak keskin nişancı tüfekleri için bir takım değişiklikler yapıldı. İlk olarak, Kar98k ve M24 için hasar arttı ve AWM'ye verilen hasar azaltıldı. Bunun üzerine, keskin nişancılar için gövdeye verilen hasar çarpanı yüzde 10 artırıldı. Genel olarak keskin nişancı tüfeği, şimdiye kadar olduğundan biraz daha geçerli olabilir.

Ayrıca HP(Can) çubuğu da oyuncular için çok önemli olduğundan, daha çok farkına varılması için artık HP, yüzde 50'nin altındayken çubuk sarı, yüzde 25'in altındayken kırmızı ve yüzde 10'un altındayken kırmızı renkte yanıp sönecek.

Yeni güncellemede şimdi test aşamasında olan çok sayıda değişiklik ve eklenti var. PUBG, 1.0 güncellemesi ile 20 Aralık tarihinde canlı sunuculara ulaşarak tam sürüm olarak yayınlanacak.

Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.