Enes Batur'un Filmini Kaç Kişi İzledi?


Ünlü Youtuber Enes Batur, sinema filmi çıkartacağını takipçileri ile paylaştıktan sonra gündeme bomba gibi oturmuştu. Kimine göre iyi kimine göre kötü olan bu gelişme kitleleri kolayca ikiye bölmeye yetmişti.

Kimine göre çocuk kitleye sahip olan ve kaliteli içerik üretmeyen Enes Batur, kimine göre ise emek verip çalışan bir Youtuber. 19 Ocak 2018 günü vizyona giren Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmi 5 milyonu aşkın takipçisi olan Youtuber Enes Batur'un hikayesini anlatıyor.

Boxofficeturkiye.com sağladığı veriye göre Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmi toplam altı hafta vizyonda kaldı. Vizyona girdiği ilk haftasonu 454.373 seyirci tarafından izlenen film, toplamda 1.478.613 seyirci tarafından seyredildi.

Biraz da paradan bahsedersek film ilk haftasonu 5.768.147,15 TL hasılat elde etti. Tüm zamanlarda ise film, 17.422.716,23 TL hasılat yaptı.

Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

1 yorum:

  1. Oha Diyorum gibi sadece bu kitle üzerinden bir de film aracılığıyla para kazanalım hareketi değil Enes Batur Sungurtekin'in filmi. Gerçekten yoğun emeğin verildiği, aileler tarafında ön yargıları kıran, Youtuberlığın bir meslek haline gelebileceğini gösteren bir filmdi. Kitlesinin yaş aralığı da sanıldığı gibi değil. Ben dahil, yarısına yakını yetişkin takipçilerden oluşuyor.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.