Fortnite'a Ağır Pompalı Tüfek Geldi!


Son zamanlarda aşırı popüler olan Fortnite yükselişine hız kesmeden devam ediyor. Oyun artık kendi özelliklerinden çok yayıncıların oyun içi ve dışında yaptıkları hareketler ile gündemde yer alıyor. En son Ninja'nın Drake ile oyun oynaması ve bir televizyon kanalına çıkıp ne kadar kazandığını açıklamasıyla Türk televizyon kanallarında bile haber olmuştu.

Şimdi ise popüler oyun Fortnite: Battle Royale'e normal pompalı tüfeğin yanına bir de "Ağır Pompalı Tüfek" ekleniyor. Duyuru gönderisinde herhangi bir teknik detay verilmese de silah dün oyuna aktif olarak geldiği için internet üzerinden detayları bulabiliyoruz.

İsim                   Rarity         DPS  Hasar  Fire Rate  Şarjör Yenileme

Heavy Shotgun  Epic              73.5     73.5          1.0              75.9
Heavy Shotgun  Legendary   77.0     77.0          1.0              75.6

Yukarıda da bulabileceğiniz sayılarda görebileceğiniz gibi silah gayet güçlü ve zırhı olmayan bir rakibi bir bilemediniz iki vuruşta alt etmenize olanak sağlıyor. 


Ayrıca geçtiğimiz gün bildirildiği gibi, Fortnite'a ayrıca diyafram, odak uzaklığı, pozlama ve manuel odaklama gibi kamera özelleştirme seçeneklerini vaat eden yeni bir tekrar sistemi geleceği duyuruldu. Doğal olarak, bu içerik oluşturucuların ve performansa eğilimli kişilerin hoşuna oldukça gitmiş gibi görünüyor. 

Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizler ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bizlere destek olmak için bu haberi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz. Teşekkürler!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.