Düğün Dekoru Yapılırken Yardım Alınmalı Mı?

En Özel Gün

Her insan için hayatının en güzel günü olmalıdır evlendiği gün. Bu nedenle bir başka özenle yapılır düğün hazırlıkları. Salona girişte çalacak müzikten tutun, misafirlere verilecek ikramlar hatta misafirlerin oturma planına varıncaya kadar düşünülür tüm ayrıntılar. Salonda ki en önemli ayrıntılardan biridir dekorasyon. Salonda kullanılan masa örtüsü, servis tabaklarının uyumlu olması; mekandaki süsleme objelerinin bile uyumlu olması arzu edilmektedir. Her detay ayrı ayrı düşünülmeli.


Siz Hayal Edin

Hem bu işi profesyonel planlamak hem de evlilik hazırlıkları telaşesinde gelin-damat in yükünü hafifletmek için düğün dekoru yapan firmalarla çalışılmaktadır. Siz hayal ettiğiniz organizasyonu anlatıyorsunuz onlarda hayalinizi gerçekleştiriyorlar. Evlilik hazırlık surecindeki ev kurma, eşya bakma, gelinlik provası, kuaför bulma ve gelin saçı provası gibi hem zaman hem de enerjinizi harcayan tatlı yoğunluğunuza rahatlıkla yetişebilmek için, zamanın size kalması ve yaşamınızdaki en özel günün kusursuz olması için var bu firmalar.


Yüzünüzde Çiçekler Açsın

Organizasyonun teması, kullanılan temaya göre farklı farklı uygulama şekilleri var. Mesela bir kır düğünü kavramıyla bir yemekli nikah töreni arasında farklı tarzda süslemeler kullanılabilir. Birinde kır çiçekleri ile süslenen masalar tercih edilirken diğerinde kristal sık avizeler kullanılabilir. Gelinin gelinliğindeki renk detayları mevcutsa ona göre ortam renklendirilebilir.

Tüm bu ayrıntılar tabi ki düğün sahibinin zevk ve taleplerine göre tasarlanmalıdır. Tabi bu düzenlemeler yapılırken evlenecek çiftin bütçesine de uygun olan, zorlanmayacakları ekonomik bir düzenlemede yapılabilir. Düğünün kavramı her ne olursa olsun, özel bürgün istiyorsanız hayatınızın en anlamlı gününü detaylarla boğuşarak stresli geçir şekilde geçirmek yerine mutlaka bir destek almalısınız. Zaman su gibi geçerken geride kalan ve hatırlanacak tek güzel şey yaşanılan güzelliklerdir. Bu güzel günü en özel kılacak şey onu doyasıya yaşamak ve ömür boyu hoş bir anı olarak hatırlayabilmektir. Fotoğraf çekimlerinde stres dolu yapay bir gülümseme yerine yüzünüzde çiçekler açsın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.