FESPA Eurasia 2018 ile Yükselişe Geçin


Rekabetin arttığı baskı endüstrisinin talep ettiği yüksek standartlar FESPA Eurasia 2018’in ‘Yükselişe Geçin’ konseptiyle öne çıkıyor. Baskı profesyonelleri, FESPA Eurasia 2018’de pazardaki en yeni ürün ve hizmetleri görme şansına sahip olacak ve iş hacimlerini yükseltmek için yeni ilhamlar alacaklar.

Açıkhava reklamcılığı, endüstriyel reklamcılık, dijital baskı, tekstil baskı, serigrafi baskı ve konfeksiyon süsleme alanındaki en son çözümler bu yıl da FESPA Eurasia’da sunulacak. FESPA ve ARED ortaklığında düzenlenen FESPA Eurasia 2018, 6-9 Aralık tarihleri arasında yeni fuar alanı İFM – İstanbul Fuar Merkezi’nde 9, 10 ve 11 nolu salonlarda gerçekleştirilecek.


Bu yıl, ‘FESPA Eurasia 2018 ile Yükselişe Geçin’ sloganı başarı tutkusunu ve yaratıcılıkla gelen yükselişi vurguluyor. Son teknoloji ve hizmetlerin lanse edileceği FESPA Eurasia, gerçek potansiyelini ortaya çıkarması için tüm sektörü teşvik ediyor.


Bu etkinlik, baskı sektörü yararına düzenlenen tek yerli sermayeli fuardır. Bölgesel bir yaklaşımla düzenlenerek katılımcı ve ziyaretçi firmalara verilen desteğin yanısıra, bu sektörde hizmet veren çalışanların daha kalifiye olması için gerekli çalışmaları da sürdürüyor. FESPA, ortağı ARED ile birlikte Ankara, İzmir ve İstanbul’da olmak üzere 3 meslek lisesinde açmış olduğu eğitim programlarını takip ediyor. Aynı zamanda ARED’in ‘Endüstriyel Reklamcı’ ve ‘Endüstriyel Reklam Ölçü, Keşif ve Montaj İşçisi’ meslek standartlarının belirlenmesi için başlattığı yasal girişimlere de destek veriyor.

Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.