Eti Puf Hindistan Cevizi İncelemesi


İnceleyecek ürün bulamayınca bu tür eğlence içerikleri üretmeye meyilli oluyoruz. Ayrıca bu yazıyı yazmamızın en önemli noktası tabi ki internet servis sağlayıcımız Turk.net’in hizmet sağlayamaması. Neyse, biz inceleme konumuz olan Eti Puf Hindistan Cevizi’ne geçelim.

Eti’nin en eski ürünlerinden olan Puf, uygun fiyatı ve bulunabilirliği ile raflarda sevenleri ile buluşuyor. Son kullanıcı ürünü tek olarak satın aldığı zaman 30-40 kuruş civarı bir ücret ile tedarik edebilir. Yıllardır değişmeyen tasarımı ve yapısı ile yolunda ilerliyor.

Eti Puf Hindistan Cevizi İçinde Ne Var?

Alt tarafı bisküviden üstü ise Hindistan cevizi kaplı Marshmallow’dan oluşan bisküvinin çilekli, kakaolu, Hindistan cevizli ve renkli modelleri bulunuyor. Türkiye’de üretilen şekerlemenin içerisinde Mashmallow %57 [Şeker, Glukoz-Flaktoz Şurubu, yenilebilir sığır jelatini ve aroma verici] Bisküvi %36 [Buğday unu, bitkisel yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Glukoz-Flaktoz Şurubu, Tuz, Kabartıcı, Emülagatör, Aroma verici, Koruyucu, ] Hindistan Cevizi %7 ve Eser miktarda süt ürünü.


Eti Puf Hindistan Cevizi Tadı

Şekerlememizin tadında ağır olarak Hindistan cevizi baskınken ağzımıza ara sıra Marshmallow’un ve taban bisküvisinin tatlı tadı gelmekte. Daha sonradan ise ağızda kalan Hindistan cevizi parçaları aldığımız tadın süresini arttırmaya yetiyor.

Boyut olarak tek lokma ile mideye gömülebilecek olan bisküviyi biraz daha kibar yerseniz iki ısırıkta bitirebilirsiniz. Fakat biraz dikkatli yemenizde fayda var çünkü Hindistan cevizinin parçaları etrafa çok kolay yayılabiliyor.

Sonuç olarak yılların efsane tadı Eti Puf bir tane ile kalmayıp en az 3-4 tane yediğimiz bir abur cubur haline geldi. Uygun fiyatı ve bulunabilirliği de her an gözümüze çarpmasına olanak sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.