Pazartesi Günü Burç Yorumu

Astroloji Burçları Nelerdir?

Astrolojide 12 burç vardır. Bu burçlar ve burç yorumu aşağıda tek tek açıklayacağız.

1) KOÇ
2) BOĞA
3) İKİZLER
4) YENGEÇ
5) ASLAN
6) BAŞAK
7) TERAZİ
8) AKREP
9) YAY
10) OĞLAK
11) KOVA
12) BALIK


Burçların Pazartesi Gününki Özellikleri

1) KOÇ: Pazartesi günü, güne mutlu ve huzurlu ve mutlu başlayacaksınız. Parasal yönden biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz fakat gelecek olan maddi destek sizi rahatlatacak. Para harcamak için sabırsızlanıyorsunuz. İlişkilerinizde daha tutarlı olmalısınız. Gün içinde biraz stres yaşayacaksınız.

2) BOĞA: İş yerinizde yaşayacağınız sıkıntılar biraz canınızı sıkacaktır. Bunları çok sorun etmeyip kendinizi işinize odaklarsanız daha mutlu olursunuz. Özel hayatınızdaki sorunlarınıza biraz daha vakit ayırın.

3) İKİZLER: Kararsız olmaktan vazgeçin. Verdiğiniz kararları sık sık değiştirmeniz sizin için olumsuzluk yaratacak. Bu yüzden güne adapte olmakta zorlanacaksınız. Maddi yönden sıkıntılarınız var ama geçici. Yerinde ve daya doğru kararlar verirseniz daha iyi olacak.

4) YENGEÇ: Hafta sonu çok güzel dinlendiğiniz için yoğun iş temposuna hazırsınız. Bu azimle güzel işler çıkaracaksınız. Enerjinizin hiç bitmemesi dileğiyle...

5) ASLAN: Özel hayatınızı çok ihmal ettiniz. Daha çok vakit ayırmalısınız. İş hayatınızda değişiklikler olacak tabi bu en çokta sizin elinizde.

6) BAŞAK: Sevgilinizle ailenizi tanıştırmanın mutluluğunu çıkarın. İş hayatınızda sıkıntılar olur. Bunları sevgilinize yansıtmayın. Her dost bildiğinize de sırrınızı anlatmayın, pişman olursunuz.


7) TERAZİ: Mükemmel bir haftaya giriş yaptınız. Yapmak istediğiniz her şeyi bu hafta gerçekleştireceksiniz. Ama hata yapmamak için bir daha düşünün.

8) AKREP: Bu hafta sizin için güzel başlayacak. Bol bol alışveriş yayıp gezeceksiniz Hafta sonu size yetmemiş. Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

9) YAY: Bu hafta sorunlarınızın bir kısmını çözeceksiniz. İş hayatınızda olumlu şeyler olacak.

10) OĞLAK: İş ya da özel hayatınızda olumlu şeyler yaşayacaksınız. Ama bu konuda aceleci olmayın. İyi düşünüp iyi karar verin. Kararlarınız geleceğinizi etkileyecek.

11) KOVA: Sıkıntılarınızı içinize atmayıp güvendiğiniz birileri ile paylaşmanız iyi olacaktır. Bazı olaylardan rahatsızlık duyacaksınız ancak bunu yine kendi kendinize çözemezsiniz.

12) BALIK: Ailenizi ihmal ediyorsunuz. Biraz daha zaman ayırın. Parasal yönden sıkıntılarınız var.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.