Temmuz 2. Haftası Burç Yorumu

Temmuz Ayı Burcu Hangisidir?

Temmuz ayı burcu 22 Haziran ve 22 Temmuz arası olan burç yengeç burcudur. 23 Temmuz ve 22 ağustos arası olan burç ise aslan burcudur. Temmuzun ikinci haftası olan burç yengeç burcuna denk gelir. Yani temmuzun ikinci haftasında doğanlar yengeç burcudur. Temmuz ayının ikinci haftasını geçince aslan burcuna tekabül eder. Yengeç burcu burçlar arasında en sevilen burçtur.


Yengeç Burcu Özellikleri

Temmuzun ikinci haftasına denk gelen burç olan yengeç burcunun burç yorumu şöyledir:

Yengeç Burcu: Yengeç burcu çok duygusal ve aynı zamanda çok duyarlıdırlar. Çok merhametli, hassastırlar. Yengeç burcu eşine, işine, ailesine, çocuklarına çok düşkündür. Onlar için her şeyi yaparlar. Ve çok sadıktırlar. Söz verdiklerinde mutlaka yerine getirirler. Kimseyi mağdur etmez ve zor durumda bırakmazlar. İyilik yapmayı severler, yardımseverdirler. Yengeç burcu kadını çok çekici, bakımlıdırlar. Aynı zamanda çık sempatik, şakacıdırlar. Yengeç kadını evini çok sever annelik ruhu çok baskındır. Sezgileri çok kuvvetlidir. Kendilerine güvenleri tamdır. Çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever, çok beceriklidirler. Tutumlu bir yapısı vardır yengeç burcu kadınının. Sadıktırlar eşlerine. Mutlu, huzurlu olmak için her şeyi yaparlar. Para çok önemli değildir. Özel gün ve aylara çok dikkat ederler. Yengeç burcu erkeği ise; ağırbaşlı nazik yapıya sahiptirler. Çok dürüst ve sadıktırlar. Çok hassas ve duygusaldırlar. Etrafındaki insanlara yardım etmeyi çok severler. Evcimen bir yapıya sahip olup eşlerine sadıktırlar.



Yengeç burcunun kıskanç, kuşkucu, kinci bir yapısı vardır. Duyguları çok çabuk değişir. Sabit değildir yani. Beklentilerinin hemen gerçekleşmesini isterler. İstediklerini her zaman ağlayarak yerine getirtirler. Bazen bir bakarsınız sebepsiz yere küsmüşlerdir ve bundan haberiniz olmaz. Bir kaç arkadaşı dışında fazla arkadaşı olmaz ve arkadaşlarının da başkaları ile arkadaşlık kurmasından hoşlanmazlar. Herkesin kendileriyle aynı düşünmesini isterler böyle olmayınca da çıldırırlar. Tüm ilginin kendilerinde olması için her şeyi yaparlar.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.