Şık Gösteren Kullanışlı Kıyafetler


Alışveriş yaparken herkesin dikkat ettiği, kendine ait birçok kriterleri vardır. Bu kriterler bizi sahip olmak istediğimiz kıyafetlerdir. Bazı kişiler seçtiği kıyafetlerin rahat olmasını istemektedir, bazı kişiler ise seçtiği kıyafetlerin kullanışlı olmasını istemektedir.

Seçtiğimiz kıyafet aslında kişiliğimizden bir parçayı dışa yansıtmaktadır. Bu gün aslında hepimizin dolaplarında bulunan, sahip olduğu kullanışlı ve giydiğimiz zaman üzerimizde şık duran kıyafetleri inceleyeceğiz.


Gömlek tercih edilmeli midir?

Zaman içerisinde tek tip olan gömlekler moda akımıyla birlikte günümüzde çeşitlenmiştir. Erkeklerin yanı sıra kadınların da tercih ettiği gömlekler, günlük hayatımız da şık bir görünüm bırakmaktadır. Tek renk ve sade modelli gömleğin altına giyeceğiniz kot veya siyah bir pantolonla şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Arkadaş ortamında hem rahat bir görünüm hem de şık bir görünüm sergilemek istiyorsanız tercihleriniz desenli, çizgili veya kareli gömlekler de olmalıdır. Aksesuar olarak ise bir kol saati veya bileklik tercih edebilirsiniz.


Hangi tarz kot pantolon seçilmelidir?

Günümüzde moda ile birlikte pantolon modelleri de bir hayli değişimler göstermektedir. Cep kısımlarının yanında duran çiçek desenleri ya da pantolonun belli kısımlarında olan çiçekler farklı bir hava katmaktadır. Çiçekli kot pantolonlar kullanışlı olmakla birlikte özel bir yere gittiğinizde sizi şık gösterecektir. Çiçekli kot pantolonunuza uygun çiçek deseninde küpe takabilir veya sırt çantanızı (başka çanta modelleri de olabilir) çiçekli bir model de seçebilirsiniz.


Tek renk V yaka sade tişörtler ile şıklık nasıl yakalanır?

Desenli, üstünde yazı olan kıyafetlerin yanı sıra tek renk sade tişörtler de görünümünüzü oldukça şık göstermektedir. Özellikle çiçek desenli kot pantolonlarda çiçeklerin renklerine uygun olan bir tişört seçildiği zaman güzel bir uyum yakalamış olmakla kalmayıp görünümü şık göstermektedir. V yaka olmasının nedeni ise küçük bir aksesuar veya fular ile görünümünüzü süsleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.